Chalets

Wenst u zorgeloos te verblijven op onze camping zonder veel bagage mee te hoeven nemen? Dan kunt u verblijven in één van onze chalets. De chalets zijn volledig gemeubileerd en voor een korte of langere periode te huur. Ook wanneer u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte vanwege bijvoorbeeld de verkoop of aankoop van een nieuwe woning kunt u bij ons terecht. U kunt het gehele jaar verblijven op onze camping, ook in de winterperiode. Permanente bewoning is echter niet mogelijk.

Chalet1

Chalet 74

Per direct te huur op Camping De Groene Valk een gezellig gestoffeerd en gemeubileerd chalet midden in het nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. De camping richt zich op gasten zonder kinderen. U kunt hier optimaal genieten van rust en natuur. Ideaal voor zowel korte als langere verblijven.

Meer informatie en tarieven
Frits1

Chalet familie Visser

Via de familie Visser kunt u op onze camping een nieuw gebouwde chalet huren. Het is modern, comfortabel, licht en harmonisch ingericht. Er is een goed uitgeruste keuken met ondere andere een combi-magnetron, koelkast, 4-pits gasfornuis, Senseo en waterkoker. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie en tarieven.

Meer informatie en reserveren